Informacija apie parengtą PŪV PVSV ataskaitą: mėsos perdirbimo cecho rekonstrukcija, Sodininkų g. 3, Struikų k., Šilalės kaimiškoji sen., Šilalės r. sav.

1. Planuojamos ūkinės veiklos (toliau – PŪV) organizatorius – UAB „Rivona“, įm. k. 110512039, Savanorių pr. 176, Vilnius, tel. 8 5 2331181, el. p. rivona@rivona.lt.
2. Poveikio visuomenės sveikatai vertinimo (toliau – PVSV) ataskaitos rengėjas – VšĮ Pajūrio tyrimų ir planavimo institutas (toliau – PTPI), įm. k. 303211151, V. Berbomo g. 10-201, Klaipėda, el. p. info@corpi.lt, tel. (8~46) 39 08 18.
3. PŪV pavadinimas, vieta (adresas) – mėsos perdirbimo cecho rekonstrukcija, Sodininkų g. 3, Struikų k., Šilalės kaimiškoji sen., Šilalės r. sav.
4. Trumpas PŪV aprašymas – planuojama mėsos gamybos cecho pastato priestato statyba. Projektuojamas vištienos gaminių cechas, nešvarios taros sandėlis, dvi karšto rūkymo kameros, skerdykla (perkeliama iš esamos vietos), trys klimo kameros (panaikinant dvi esamas), 60 vietų automobilių stovėjimo aikštelė; priešgaisrinis rezervuaras. PVSV apimtyje PŪV siūlomos SAZ ribos sutampa su žemės sklypo ribomis.
5. Viešai PVSV ataskaita eksponuojama nuo 2020 m. rugsėjo 28 d. iki spalio 13 d. imtinai, Šilalės kaimiškosios seniūnijos patalpose (J. Basanavičiaus g. 2, Šilalė) ir PTPI patalpose (V. Berbomo g. 10-201, Klaipėda) darbo metu (I–IV 8.00–17.00 val., V – 8.00–15.45 val.). PŪV PVSV ataskaitos santrauka paskelbta interneto svetainėje www.corpi.lt.
6. Viešo visuomenės supažindinimo su PVSV ataskaita susirinkimas įvyks 2020 m. spalio 13 d. 17.00 val. Šilalės r. savivaldybės salėje (3 a., Nr. 319) adresu J. Basanavičiaus g. 2, Šilalė.
7. Iki viešo visuomenės supažindinimo su PVSV ataskaita susirinkimo teikti visuomenės pasiūlymus PVSV ataskaitos klausimais raštu PTPI, adresu V. Berbomo g. 10-201, Klaipėda arba el. p. info@corpi.lt.
8. Sprendimą dėl PŪV galimybių priimanti institucija – Nacionalinio visuomenės sveikatos centro prie Sveikatos apsaugos ministerijos Tauragės departamentas, Prezidento g. 38, Tauragė, el. p. taurage@nvsc.lt, tel. (8 446) 61167.